Annonsering på bloggen

Oavsett om du är företagare och vill annonsera på min blogg eller om du är en lojal läsare som vill få inblick i hur jag relaterar till reklam, kan du läsa mer om reklam på den här sidan.

För företagare

Tycker du att min blogg är intressant och vill annonsera på den? Då kan du läsa här om vad ett perfekt samarbete är för både mig och din som företagare.

Relevans
Relevans är det viktigaste för mig när jag inleder ett samarbete med ett företag. Det spelar ingen roll att du vill marknadsföra ett snabbt lån när det inte är något som jag kan garantera för mig själv. Med andra ord – jag vill bara ha annonser där jag tror att mina läsare kommer att få verkligt värde på annonsen.

Kontinuitet
Kontinuitet är också ett skämt för mig. Jag vill inte göra en fristående annons utan vill istället ha en kontinuerlig annonsering på min blogg. Jag tror att ett samarbete är mycket mer trovärdigt för mina läsare

Om du godkänner ovanstående, kontakta oss via telefon eller skriv ett mejl till e-postadressen kontakt@engelbrektstunet.se så kommer vi att ha en dialog där vi samordnar våra förväntningar.